Ribadeo Camiño Norte

Restaurante
El Huerto

Restaurante

CORREO
info@restauranteelhuerto.es
TELÉFONO

Información

Coñécenos

Trátase dun emblemático restaurante ribadense no que gozar dunha cociña tradicional de calidade baseada nunha materia prima sen rival: peixes do Cantábrico e carnes autóctonas para gozo do padal máis esixente.

Unha adega modesta pero seleccionada, alterna os mellores caldos galegos que emparellan á perfección coas súas carnes, peixes e mariscos.

Sen ningunha dúbida, a estrela da casa son as carnes á grella.

Destacados

Galería

Unhas brasas de leña de carballo e o bo facer dos seus cociñeiros, converten unha costela, un chuletón ou un entrecosto nunha peza exquisita ao gusto do comensal.

RESTAURANTE ASADOR cun ambiente acolledor e relaxado para os seus xantares de traballo e ceas entre amigos.

Unha adega modesta pero seleccionada, alterna os mellores caldos do país con excelentes viños da Rioxa e Ribeira do Douro que emparellan á perfección coas nosas carnes, peixes e mariscos.

Con terraza exterior e zona de ocio.

Servizos para o peregrino

Mochila do peregrino

Dispón da elaboración da mochila do peregrino, un menú composto dun lote de alimento, bebida e postre para levar e consumir ao longo da xornada.

Información local
do Camiño

Proporcionamos información local do Camiño así como información metereolóxica.

Servizo de garda bicicletas

Horarios adaptados ao peregrino

Entrantes

Croquetas de centola
Croquetas de xamón
Croquetas de bacallau
Chocos á prancha
Luras á romana
Luriñas á prancha ou fritas
Gambas de Huelva á prancha
Gambas de Huelva alistadas
Gambas ao allo
Polbo á galega ou á prancha
Cazola de polbo con ameixas
Lagostinos á prancha
Ameixas ás mariñeira
Navallas á prancha
Mexillóns recheos de marisco
Pementos recheos de marisco
Pementos de Padrón
Pementos recheos de bacallau e gambas

Tortillas

Tortilla de patacas grande/pequena
Tortilla francesa ao gusto
Revolto de cogomelos e gambas
Revolto de grelos con xamón ibérico
Revolto de xamón e gambas

Peixes

Pescada á prancha
Pescada á romana
Pescada á galega
Pescada en salsa de gambas
Rape á cazola
Rape á prancha
Rape estilo “El Huerto” (salsa de cogomelos)
Bacallau á prancha ou á brasa
Bacallau á Biscaíña

grella

Asador “El huerto” (2 pax):
chourizo, crioulo, costelas, tenreira, polo, bacon, patacas
Asador Suprem (2 pax):
chourizo, crioulo, costelas, tenreira, entrecosto, cordeiro, lacón
Mini Grella ” El huerto “:
chourizo, crioulo, costelas, polo
Churrasco de porco
Churrasco de tenreira
Polo á brasa
Chourizo vermello ou crioulo
Segredo ibérico
Presa ibérica
Costeleta de tenreira
Chuletón de tenreira (700 gr)
Chuletón de boi (700 gr)
Entrecosto de tenreira
Entrecosto de boi
Pa de cordeiro
Chuletillas de cordeiro
Queixo Provologne
Paspallás

Carnes

Filete de tenreira
Milanesa de tenreira
Peituga de pito ao allo
Escalopes ao cabrales
San Jacobos caseiros
Raxo con patacas
Solombo de tenreira